Тази вечер в Hell’s Kitchen България Юра се завърна при Червените

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България Юра се завърна при Червените
Коментари Харесай

Драма в Hell’s Kitchen. Защо двама си тръгнаха внезапно

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Юра се завърна при Червените в положително здраве, само че нейното трагично държание продължи, до момента в който вратата на ресторанта не се затвори вечно след нея. По средата на вечерната резервация Емил постъпи непочтено по отношение на тима си, като незабавно изхвърча от Синята кухня, с цел да стегне багажа си вечно.

След вчерашното проваляне на Синия тим, началник Ангелов изправи готвачите пред директни номинации в дневното предизвикателство. В мастър клас началник Койчев сподели на двата тима 5 основни кулинарни умения за напреднали, а упражнението имаха достойнството да повторят единствено Сините. Николай съумя да се избави пръв в номинационната борба и получи стратегическо преимущество, което дефинира изхода на дневното предизвикателство. „ Късата съчка “ се падна на Емил, а началник Ангелов написа „ Слаб 2 “ на него и на другия огромен занаятчия измежду мъжете - Мартин, като по този начин те се подредиха с оранжевите си престилки до Иван.

Любовните погледи и непрестанните закачки сред Мартин и Мариела бяха оригиналност в общежитието, което ускори терзанията на варненката те да не бъдат разчетени неправилно. Напускането на Юра попречи на равномерното систематизиране на количеството работа по станциите на вечерята в Червената кухня и докара до гасенето на печките. В разгара на вечерта в Синята кухня имаше голям брой неточности, които изкараха Емил от равновесие и той ненадейно реши самичък да смъкна оранжевата си престилка, като последва Юра към изхода. Гостите в ресторанта не получиха храната си, вследствие на което вечерта приключи с номинации от двата тима – Анелия от Червените, Камен, Мартин и Иван от Сините.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР